лв.
Italian | Bulgarian | English |

Комплект Прибори за Хранене на Сини Черти 24бр. - Kasanova

8983

59.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-POS-NASTRI-BLU
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Този елегантен, пълен комплект прибори ще даде финалния щрих на вашата маса. Неръждаемата стомана Inox е по цялата си дилжина на приборите и това ги прави здрави и устойчиви. Ако ги миете ръчно те ще запазят лъскавината и блясъка си за дълго. Техният дизайн - модерен и колоритен ги прави еднакво подходящи за модерни или традиционни кухни.

Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia
Съставки 6 бр. големи лъжици / 6 бр. вилици / 6 бр. десертни лъжички / 6 бр. ножове / Материал - Неръждаема стомана Инокс

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()