лв.
Italian | Bulgarian | English |

Комплект от Tри Ножа за Месо и Акрилна Поставка - Kasanova

4435

33.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA03COL-ACRILICO
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Това са изключително стилни и елегантни ножове, подходящи за всяка кухня и всички видове месо. Поставката е с модерен и оригинален дизайн от черна, гланцова, акрилна основа. Дръжките от перциглас подсилен с метал са сигурни, удобни  и непързалящи се. Самите ножове освен практични са и много красиви заради леките вдлъбнатини в горната си част, които не позволяват залепване на месото. 


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.
* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()