лв.
Italian | Bulgarian | English |

Комплект от Четири Ножа за Сирена и Стъклена Поставка - Kasanova

16404

44.10лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA04COL-FORM-VETRO
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Надявам се, че вие сте от хората, които обичат различни видове сирена - отлежали и пресни. Ако това е така значи имате нужда от този комплект ножове. Той е удобен, красив и практичен, защото е създаден с цел рязане или чупене на сирена - кашкавали. Формата и големината са специално пригодени за да направят ножовете максимално надеждни и практични, а дупчиците по тях подпомагат по - лесното отлепване на меките кашкавали. Mалката специална виличка ви помага при рязането и поднасянето на сирената, а от трите различни ножчета това с острия връх обикновенно се ползва за Пармезан и други твърди кашкавали. Този комплект е елегантен и оригинален и би отивал на всяка кухня.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.
* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia
Съставки 1 Ножче за трърди сирена 1 Ножче с три върха (виличка) 1 Ножче широко 1 Ножче тясно 1 Стъклена поставка

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()