лв.
Italian | Bulgarian | English |

Комплект от 5 Ножа Точилка за Ножове и Ножица на Въртяща се Поставка - Kasanova

5957

78.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA5COL-CEPPO
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Модерен дизайн съчетан с неизменното качество на неръждаемата стомана Inox. Това са изключително стилни и елегантни 5 вида ножове, подходящи за всяка кухня и всички видове месо, хляб, зеленчуци, плодове. Въртящата се поставка е практична и красива. 

Комплекта съдържа:

1 бр.- Нож за плодове

1 бр. - Многофунционален нож

1 бр.- Готварски нож

1 бр.- Нож за Хляб

1 бр.- Нож Сантоку.

1 бр.- Многофунционални ножици

1 бр.- Точилка за ножове

1 бр.- Въртяща се поставка.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.
* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()