лв.
Italian | Bulgarian | English |

Коледна Къщичка Гурме с 7 Продукта - Vera Italia

629

92.90лв. 102.55лв.
  • Производител: Vera Italia
  • Код: NAT-CAS-GR07GURME-19
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Описание

В тази къщичка са част от най-хубавите ни деликатесчета, а самата тя е изключително луксозна и красива. Имаме за мезенце Свински салам Дукале само от месо. Той си отива перфектно с много пивкото и нестандартно вино Сира на Casa Paladin и синапените конфитюрчета. Занятчийска паста Реджинете Трафилата ал Бронзо със специалното Рагу от говеждо месо. И идва ред на двата много специфични десерта: Меки Амарети Вирджиния и Портокалови корички покрити с шоколад - божествени!

Традициите остават, но подаръците са друго нещо. Всеки иска да подари полезен и оригинален подарък на своите близки и приятели.

Ние от екипа на Вера Италия ви предлагаме да се възползвате от една, според мен много хубава, италианска коледна традиция. Подарете къщичката ни с деликатеси или я напълнете по ваш избор. Ние ще я опаковаме за вас. Ще ви направим и специална отстъпка от общата сума в размер на 10% или 15% от реалната стойност на артикулите, в зависимост от броя на продуктите, които изберете.

Кошничката или къщичката сами по себе си е красив и практичен спомен. Вкусните деликатеси, които сме поставили в нея са внимателно, вкусово съчетани. 

Предимството на такъв вид подарък е, че не купувате единични подаръци за всички. В една Коледна кошничка или къщичка може да поставите по нещо за всеки близък или член на семейството.


Съдържание на коледния подарък:


Къщичка - Опаковка за Подарък Червена

Syrah Paladin 2017, 750ml – Casa Paladin 1962 – Сира Паладин - Червено, Полусухо Негазирано Вино

Меки Амарети Gluten Free 150 g – Amaretti Virginia 1860

Паста ''Реджинете'' N°11 от Твърда Пшеница Марко Аурелио - Трафилати ал Бронзо 500 g - Sgambaro 1947

Рагу от Говеждо Месо Подолика 190 g - Naturamica Premium

Трис Мини Изкушения със Синап от Смокини, Круши и Портокали - Леко Пикантни 144 g - A. Fieschi 1867

Портокалови Корички Покрити с Черен Шоколад 150 g – A. Fieschi 1867

Италиански Фермерски Салам ,,Ducale'' Gluten Free 100 g - Terre Ducali Parma


* В случей, че изберете 7 продукта различни от тези, които ние сме приготвили, поръчайте всичко по отделно. Ние ще се свържем с вас по телефона и ще ви дадем окончателната промоционална, намалена цена.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()