лв.
Italian | Bulgarian | English |

Коледна Чантичка за Дама с 3 Продукта - Vera Italia

369

123.00лв. 148.30лв.
  • Производител: Vera Italia
  • Код: NAT-BOR-BIOEARTH-3-19
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Описание

Зимата е тук и всяка жена полага допълнителни грижи за кожата си в студа. Bioearth е италианска козметика с максимално изчистени от вредни съставки продукти. Предлагаме ви едно сурово, органично олио от много рядката Роза Маскуета, което ще предпази, хидратира и защити кожата ви в зимните дни. Изключително подхранващ и хидратиращ крем за тяло и един чудесен Нощен крем. Тези три ценни придобивки са опаковани в изключително симпатична чантичка, която дори може да служи за дамска чантичка .

Традициите остават, но подаръците са друго нещо. Всеки иска да подари полезен и оригинален подарък на своите близки и приятели.

Екипът на Вера Италия ви предлага да се възползвате от една, според мен много хубава, италианска коледна традиция. Подарете къщичката ни с деликатеси или я напълнете по ваш избор. Ние ще я опаковаме за вас. Ще ви направим и специална отстъпка от общата сума в размер на 10% или 15% от реалната стойност на артикулите, в зависимост от броя на продуктите, които изберете.

Съдържание на коледния подарък:

Коледна Чантичка Merry Christmas

Сурово Органично Био Олио от Роза Москуета (Bio Rosa Mosqueta) 30 ml - Bioearth

Нощен Крем Био Роза Москуета (Bio Rosa Mosqueta) 50ml - Bioearth

Хидратиращ Крем за Тяло с Алое Вера 200 ml - TBS Bioearth* В случей, че изберете 3 или 5 продукта различни от тези, които ние сме приготвили, поръчайте всичко по отделно. Ние ще се свържем с вас по телефона и ще ви дадем окончателната промоционална цена.

Спецификация

Детайли
Производител Bioearth - Италия

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()