лв.
Italian | Bulgarian | English |

Коледен Пакет ''Кафе Мания'' 3 Продукта + 1 Подарък - Vera Italia

396

51.70лв. 62.60лв.
  • Производител: Vera Italia
  • Код: NAT-BOR-CAFFE-19
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Описание

Повечето от нас обожават хубавото кафе, а по мое скромно мнение най-силно и ароматно кафе се прави на кфеварка. В този страхотен пакет ''Кафе Мания'' сме включили много оригинална кафеварка за 3 кафета от лимитирана серия на Казанова - Италия, 1 Кафе Excelsior 100% Арабика, Мляно за Кафеварка и 1 Кафе Excelsior Gem Line 80% Арабика, 20% Робуста, Мляно за Кафеварка за да прецените кое ви допада повече. Към пакета, напълно безплатно сме прибавили и специална занаятчийска чашка за кафе с чинийка и капаче. Всичко това ще пристигне при вас в оригинален плик подарък с панделка на Казанова. Побързайте! Бройките на кафеварките са ограничени.

Традициите остават, но подаръците са друго нещо. Всеки иска да подари полезен и оригинален подарък на своите близки и приятели.

Ние от екипа на Вера Италия ви предлагаме да се възползвате от една, според мен много хубава, италианска коледна традиция. Подарете къщичката ни с деликатеси или я напълнете по ваш избор. Ние ще я опаковаме за вас. Ще ви направим и специална отстъпка от общата сума в размер на 10% или 15% от реалната стойност на артикулите, в зависимост от броя на продуктите, които изберете.

Кошничката или къщичката сами по себе си е красив и практичен спомен. Вкусните деликатеси, които сме поставили в нея са внимателно, вкусово съчетани. 

Предимството на такъв вид подарък е, че не купувате единични подаръци за всички. В една Коледна кошничка или кошничка може да поставите по нещо за всеки близък или член на семейството.


Съдържание на коледния подарък:

Кафеварка за 3 Кафета ''Готвач'' - Kasanova или друга по ваш избор

Кафе Excelsior 100% Арабика, Мляно за Кафеварка 250 g - Torrefazione Caffè Excelsior 1966

Кафе Excelsior Gem Line 80% Арабика, 20% Робуста, Мляно за Кафеварка 250 g - Torrefazione Caffè Excelsior 1966

Към този пакет ние подаряваме:

Занаятчийска Чашка за Кафе с Капаче


* В случей, че изберете 3 продукта различни от тези, които ние сме приготвили, поръчайте всичко по отделно. Ние ще се свържем с вас по телефона и ще ви дадем окончателната промоционална цена.

Спецификация

Детайли
Производител Вера Италия

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()