лв.
Italian | Bulgarian | English |

Кит Салам от Свинско Месо Felino IGP с Професионален Брандиран Нож 300 g - Terre Ducali Parma

4589

37.95лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Подаръчен, перфектно опакован артикул с професионален брандиран нож на производителя.
Salame Felino IGP със Защитено наименование за произход е продукт на древни традиции, но винаги актуален. Името „Фелино“ произлиза от едноименния град на хълм до Парма, където се създава повече два века. Terre Ducali го приготвя, използвайки чисто месо от свински бут. То е внимателно подбрано като към него се добавят, в съотношение 25-30%, мазни части с висока консистенция. Месото се смила на едро като в този момент се слага само сол и черен пипер на зърна. Впоследствие, непосредствено преди пълнене, се добавят предварително стрити и поставени в сухо бяло вино - чесън и млян черен пипер. Червата са от нежен тип, което придава на салама типичния вид и променлив диаметър.
Този кит е идеален за оригинален новогодишен подарък, тъй като не изисква съхранение в хладилник.

* Директен внос от  Terre Ducali Parma

* Без глутен

* Без млечни деривати

Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Количествено съдържание 300 g
Съхранение Преди отваряне: на хладно и проветриво място или хладилник. Веднъж отворен в хладилник.
Алергени Без Глутен, Съдържа минимално количество сулфити
Съставки Свинско месо, сол, бяло сухо вино, черен пипер, натурални аромати, декстроза, захар. Антиоксидант: натриев аскорбат. Консерванти: калиев нитрат, натриев нитрит. Не съдържа глутен. Професионален брандиран нож на производителя.
Аромат Специфичен, приятен, хармоничен и непoвторим
Вкус Ненатрапчив, характерен за италианските салами

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()