лв.
Italian | Bulgarian | English |

Касерола Капсула със Стъклен Капак Червена 16 cm - Kasanova

3337

29.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA16CASSERUOLA-CAP
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Една наистина красива, практична и качествена касерола, с която да приготвяте вкусни ястия. Има 2-слойно незалепващо покритие. То ще ви позволи да готвите всяка храна без използването на мазнини като олио или масло. Идеална е здравословно и диетично приготвяне на храна. Дебелината на дъното позволява равномерно разпределение на топлината, хомогенно готвене и намаляване на енергийния разход. Покритието от закалено стъкло ви позволява да наблюдавате съдържанието на тенджерата, без да прекъсвате готвенето,  а дръжките от неръждаема стомана позволяват полването и във фурна. Снабдена с индукционна точкова система, със стоманени бутони.  Съдомиялна машина. Не съдържа PFOA.


*Подходяща са всички видове котлони, включително и Индуционни.

*Може да се мие в съдомиялни машини.

*Може да се ползва във фурна.

*Този артикул ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия и може да бъде оригинален и желан подарък.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Материал Неръждаема стомана, алуминий, стъкло
Размер Височина 14,5 cm; Ширина 30 cm; Дълбочина 16 cm
Производител Kasanova - Italia
Цвят Червен

Коментари (0)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Facebook Comments ()