лв.
Italian | Bulgarian | English |

Коледен Фенер от Ковано Желязо и Стъкло - Kasanova

788

35.90лв. 42.00лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-LANTERNA
  • В наличност

Опции

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Този изящен аксесоар ще донесе светлина и праничност в дома ви. Прекрасната и качествена изработка от ковано желязо го прави безопасен и устойчив. Стъклата са изрисувани със зимни мотиви. Снабден е с вратичка през, която да поставяте свещичка. 


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Височина: 22,5 cm; Ширина: 16 cm
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()