лв.
Italian | Bulgarian | English |

Капсули Кафе Nespresso Excelsior Gold 20 бр. - Torrefazione Caffè Excelsior 1966

8836

19.50лв. 19.95лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Кафе

Описание

20 броя Моно дози кафе в капсули за Неспресо машини. Отлична смес от ароматно кафе с плътна структура, ''сладък вкус'' и съвсем лек приятно-киселинен послевкус. Благодарение на пивкостта си е подходящо за консумация при всеки повод, през целият ден.

*Смес от чисто перфектно изпечено и смляно кафе, опаковано в капсули в защитна атмосфера, която поддържа качеството и аромата непроменени. Съвместими с машини Nespresso Citiz, Pixie, Lattissima и Essenza *


Тези от вас, които ни познават и са опитвали нашите продукти знаят, че винаги избираме качеството пред цената. Exsсesior (името означва: все по-нагоре) е марка кафе непозната в България. Ние решихме да ,,рискуваме'' с нея най-вече, защото на нас самите техните продукти и коректност страшно, много ни харесаха. Те са семейна, занаятчийска пекарна за кафе, която съществува вече 50 години. Когато си малък производител единственият начин да се задържиш на пазара е да предлагаш безкомпромисно качество. Екселсиор го правят с много старание и отдаденост като ползват подбрани сортове кафе от най-добрите стопанства за кафе в света. Друг техен специалитет са смесите, които правят, а те са строго секретни. Дори, когато кафето е 100% Арабика то пак е смес от сортове Арабика от няколко континента. Това прави техните видове кафе уникални.

Всички знаем, че след качеството на зърната и сортове кафе, най-важно е печенето. Torrefazione Caffè Excelsior 1966 (Пекарна на Кафе Екселсиор) въпреки, че с годините се разраства и произвежда по-големи количества не избира лесния и по-рентабилен път на така нареченото ТУРБО изпичане, което се ползва масово от големите фирми. Техният метод си остава традиционален, занаятчийски - бавно, контролирано печене с постоянен човешки контрол от Майстор пекар на кафе. Тази процедура отнема двойно повече време от обикновено ползваната, но гарантира незаменимо качество на крайният продукт.

Друга важна особеност на тази марка кафе е константноста на вкусовите му качества. Работейки с два основни сорта Арабика и Робуста, произлизащи от 18 страни производителки, им позволява да правят секретните си смеси така, че вкусът на даден вид кафе да е винаги един и същ.

Всеки един вкус кафе, който ви предлагаме е различен и уникален. Намерете вашият. Изберете нас и Екселсиор и винаги ще пиете качествено, силно, ароматно и вкусно кафе.

Екипът на Вера Италия


* Вера Италия е официален представител и дистрибутор на кафе Excelsior в България

* Ако сте собственик на заведение или искате да предлагате кафе Excelsior в магазина си, свържете се с нас за да ви направим персонална оферта.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Torrefazione Caffè Excelsior s.r.l.
Произход Пиемонт - Италия
Съставки Кутия с 20 броя капсули за кафе 80% Арабика, 20% Робуста, съвместими с машини Nespresso Citiz, Pixie, Lattissima и Essenza *
Вкус ''сладък вкус'' и съвсем лек приятно-киселинен послевкус

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()