лв.
Italian | Bulgarian | English |

Кафеварка за 6 Кафета Линия Frida Kahlo Синя - Pedrini

94

96.99лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-6MOK-PEDR-FRIDA
  • Изчерпано

Над 120лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Производителя Pedrini избра да представи великата вечна икона на мексиканското изкуство Фрида Кало. В епоха, в която дебатът за многообразието, равенството между половете и индивидуалната свобода са в центъра на глобалните дискусии, Фрида Кало се представя като пътеводна светлина и източник на вдъхновение.

Точно символиката, която носи тази велика художничка ги вдъхновява при създаването на тази красиви Кафеварки. В тях Педрини съчетават страстта към изкуството със света на кафето, така че дегустацията му да е вкусова и в същото време визуална. Преживяване, което надхвърля простото действие на отпиване на напитка и което с всяка глътка включва естетика и креативност.

* Италиански дизайн

* Официално лицензиран от FRIDA KAHLO CORPORATION


Италианците са известни в целия свят не само с качественото си кафе, но и с начина на приготвянето му. За да е хубаво и силно кафето Ви, имате нужда от добро, ароматно кафе и добра кафеварка или кафе-машина. Избрахме за вас тази красива, практична и удобна Мока на Tognana-Italia, която ще ви накара да почувствате и оцените нашето ароматно 100 % Арабика кафе на Excelsior - Italia.


Ще имате нужда само от качествено кафе, мляно за Мока и изпълнението на тези прости стъпки на приготовление:

1. Започнете, като сипете вода със стайна температура в бойлера Moka и го напълнете до нивото на предпазния клапан. Не превишавайте това ниво, за да избегнете получаването на кафе, което е твърде воднисто и избиването на вода от уплътненията.


2. Сега изберете сместа от смляно кафе, която предпочитате. Внимание! Сместа трябва да е със специфично смилане за Мока, не много фино. Напълнете обилно фунията Moka, но Без да натискате кафето.

3. Малка тайна? Намалете огъня и не бързайте; за да се насладите на отлично кафе си ​​струва да изчакате още няколко минути. Когато кафето напълно излезе в колектора, изключете котлона.

4. Сега решаващият момент: вкусът. За да се насладите най-добре на всички освободени аромати, ви препоръчваме да изпиете кафето, току-що излято в чашата.

5. Когато кафеварката е по-голяма като тази за 6 кафета е добре преди да разлеете кафето в чаши да разбъркате с лъжичка още в кафеварката за да са еднакво силни всички 6 кафета.

Спецификация

Детайли
Вместимост 240 ml
Вносител Вера Италия
Материал EN601 хранителна алуминиева сплав Устойчивост на дръжката до 210°C Нетоксичен силиконов уплътнител Устойчива на висока температура HT боя 100% контролиран предпазен клапан
Производител Pedrini - Italia
Цвят Син

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()