лв.
Italian | Bulgarian | English |

Кафеварка за 6 Кафета - Kasanova

3075

49.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA6MOK
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Италианска кафеварка Мока на  Kasanova за шест кафета. 

Италианците са известни в целия свят не само с качественото си кафе, но и с начина на приготвянето му. За да е хубаво и силно кафето Ви имате, нужда от добро, ароматно кафе и добра кафеварка или кафе-машина. Избрахме за вас тази красива, практична и удобна Мока на Кasanova-Italia, която ще ви накара да почувствате и оцените нашето ароматно 100 % Arabika caffe.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че всяко нормално  италианско семейство има в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вместимост 6 италиански кафета
Вносител Вера Италия
Материал Горна част алуминий, долна част матово сиво
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Facebook Comments ()