лв.
Italian | Bulgarian | English |

Кафеварка за 3 Кафета Римски Войник - Kasanova

6225

33.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA3MOK-LIMIT
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Тази кафеварка Римски Войник е част от луксозна лимитирана серия на Казанова. Тя е много оригинална и ефектна като това в никакъв случей не я прави по-малко ефикасна. Материалът и изработката са изключително прецизни. С две думи изглежда чудесно и прави страхотно кафе. 

* Опаковката и' е много елегантна кутия, подходяща за елегантен подарък.

Италианците са известни в целия свят не само с качественото си кафе, но и с начина на приготвянето му. За да е хубаво и силно кафето Ви, имате нужда от добро, ароматно кафе и добра кафеварка или кафе-машина. Избрахме за вас тази красива, практична и удобна Мока на Кasanova-Italia, която ще ви накара да почувствате и оцените нашето ароматно 100 % Арабика кафе на Excelsior - Italia.

* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.  


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че всяко нормално  италианско семейство има в кухнята си техни продукти.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Материал Алуминий
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Facebook Comments ()