лв.
Italian | Bulgarian | English |

Кафеварка Venus Blue 6 кафета - Bialetti

303

121.50лв.
  • Бранд: Bialetti
  • Код: BIAL-MOC-6-VENUS-BLU
  • Изчерпано

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Линията Venus на Bialetti  са кафеварки с издължена форма и неповторим елегантен дизайн. Изработена е от неръждаема стомана 18/10, за да работи и върху индукционни котлони. Освен, че е много красива Venus запазва, с течение на времето. своята яркост и оригинални характеристики дори след продължителна употреба.

Купувайки си кафеварка Биалети си гарантирате качетвен и дълготраен продукт.

Ще имате нужда само от качествено кафе, мляно за Мока и изпълнението на тези прости стъпки на приготовление:

 1. Започнете, като сипете вода със стайна температура в бойлера Moka и го напълнете до нивото на предпазния клапан. Не превишавайте това ниво, за да избегнете получаването на кафе, което е твърде воднисто и избиването на вода от уплътненията.

2. Сега изберете сместа от смляно кафе, която предпочитате. Внимание! Сместа трябва да е със специфично смилане за Мока, не много фино. Напълнете обилно фунията Moka, но Без да натискате кафето.

3. Малка тайна? Намалете огъня и не бързайте; за да се насладите на отлично кафе си ​​струва да изчакате още няколко минути. Когато кафето напълно излезе в колектора, изключете котлона.

4. Сега решаващият момент: вкусът. За да се насладите най-добре на всички освободени аромати, ви препоръчваме да изпиете кафето, току-що излято в чашата.

5. Когато кафеварката е по-голяма като тази за 6 кафета е добре преди да разлеете кафето в чаши да разбъркате с лъжичка още в кафеварката за да са еднакво силни всички 6 кафета.


Фирма Bialetti се ражда в 1919 год. Създава я Алфонсо Биалети. Първоначално това е малка леарна за полуготови метални отливки. Търговскят нюх на съзадтеля и за кратко време я издига нагоре. А благодарение на гениялната находчивост на Алфонсо през 1933 год. е създадена Moka Express. Kафеварката в стил Art Deco. Тя завинаги променя начина на приготвяне на кафе в къщи. Това поставя фирмата на едно от първите места между производителите на кафеварки в Италия. Днес Bialetti произвежда много и различни домашни артикули. Това, което никога не се променя, обаче е неизменното високото качество на всичко с тази марка.  


Спецификация

Детайли
Вместимост 300 ml
Вносител Вера Италия
Материал Материал на корпуса: алуминий; Материал на дръжката: термопласт; Материал на копчето: термопласт; Лесно почистващ се предпазен клапан
Размер Височина 23 cm
Производител BIalleti Spa
Цвят Горна част - Светло Синя; Долна Част - Тревисто Зелена

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()