лв.
Italian | Bulgarian | English |

Кафе на Дози Excelsior Без Кофеин 100% Арабика - Хартиени Филтри 18 бр - Torrefazione Caffè Excelsior 1966

8976

11.90лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Кафе

Описание

Хартиени Филтри, Монодози по 7 g, кафе Без Кофеин 100% Арабика, създадено по метода DEMUS. Най-трудоемкият, но затова пък най-безопасен, здравословен и сигурен начин. Не се ползват химикали за премахване на кофеина от кафето. Още, докато то е сурово се поставя в определено количество вода, която се затопля на контролирана температура като процеса е с различна продължителност в зависимост от вида и сорта на кафето. По този начин кофеина се отделя като при процеса се правят постоянни измервания на нивото му. Когато съдържанието на кофеин изчезне, кафето се подсушава и отново се поставя в концентрат от водата, където е било. Така то възвръща загубените си вкус и аромат. След това се суши и е готово за печене и смилане. По-леко и храносмилателно безкофеиновото кафе е подходящо във всеки момент на деня и ноща. Незаменимо е за хора имащи проблем с кофеина. Има мек и приятен вкус на качествено кафе и аромат на препечен хляб. 


Тези от вас, които ни познават и са опитвали нашите продукти знаят, че винаги избираме качеството пред цената. Exsсesior (името означва: все по-нагоре) е марка кафе непозната в България. Ние решихме да ,,рискуваме'' с нея най-вече, защото на нас самите техните продукти и коректност страшно, много ни харесаха. Те са семейна, занаятчийска пекарна за кафе, която съществува вече 50 години. Когато си малък производител единственият начин да се задържиш на пазара е да предлагаш безкомпромисно качество. Екселсиор го правят с много старание и отдаденост като ползват подбрани сортове кафе от най-добрите стопанства за кафе в света. Друг техен специалитет са смесите, които правят, а те са строго секретни. Дори, когато кафето е 100% Арабика то пак е смес от сортове Арабика от няколко континента. Това прави техните видове кафе уникални.

Всички знаем, че след качеството на зърната и сортове кафе, най-важно е печенето. Torrefazione Caffè Excelsior 1966 (Пекарна на Кафе Екселсиор) въпреки, че с годините се разраства и произвежда по-големи количества не избира лесния и по-рентабилен път на така нареченото ТУРБО изпичане, което се ползва масово от големите фирми. Техният метод си остава традиционален, занаятчийски - бавно, контролирано печене с постоянен човешки контрол от Майстор пекар на кафе. Тази процедура отнема двойно повече време от обикновено ползваната, но гарантира незаменимо качество на крайният продукт.

Друга важна особеност на тази марка кафе е константноста на вкусовите му качества. Работейки с два основни сорта Арабика и Робуста, произлизащи от 18 страни производителки, им позволява да правят секретните си смеси така, че вкусът на даден вид кафе да е винаги един и същ.

Всеки един вкус кафе, който ви предлагаме е различен и уникален. Намерете вашият. Изберете нас и Екселсиор и винаги ще пиете качествено, силно, ароматно и вкусно кафе.

Екипът на Вера Италия


* Вера Италия е официален представител и дистрибутор на кафе Excelsior в България

* Ако сте собственик на заведение или искате да предлагате кафе Excelsior в магазина си, свържете се с нас за да ви направим персонална оферта.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Torrefazione Caffè Excelsior s.r.l.
Произход Пиемонт - Италия
Съставки 18 броя Хартиени, филтър, монодози кафе без кофеин

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()