лв.
Italian | Bulgarian | English |

Дегустация Италиански Подправки 6х50 g - Nonno Mario

8439

29.40лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Описание

Много готвачи са на мнение, че подправките са една от определящите съставки, които дават завършеност и вкус на всяко ястие. В тази дегустация ще откриете перфектно съчетани подправки за всяко ястие от риба, месо, салати, спагети, пица или варива. Всички миксове са натурални, без изкуствени оцветители, консерванти и добавки. Ще придадът уникален вкус и аромат на вашите гозби.

Дегустацията съдържа:

Микс Италиански Подправки за Домашна Пица 50 g - Nonno Mario

Микс Италиански Подправки за Месо 50 g - Nonno Mario

Микс Италиански Подправки за Риба 50 g - Nonno Mario

Микс Италиански Подправки за Спагети ,,Чесън, Зехтин и Лют Пипер'' 50 g - Nonno Mario

Микс Италиански Подправки за Задушено 50 g - Nonno Mario

Микс Италиански Подправки за Салати 50 g - Nonno Mario
Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицираният си персонал Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и ниси с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновенните магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутичета в най - известните курортни места.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario Italia Snc
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 6 x 50 g
Алергени Сулфити (съдържащи се в чесъна)
Алергени в производствената среда Зърнени култури, Фъстъци, Соя, Сушени ядки, Целина, Сусам, Горчица, Млечни деривати, Сулфити (присъстващи в суровини като чесън и лук)
Съвети на Кулинаря Този микс от подправки е подходящ за много ястия. Може да го запържите леко в зехтин преди да го добвите към месо, задушени зеленчуци, супи, ястия на фурна, варени картофи.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()