лв.
Italian | Bulgarian | English |

Италиански Черен Трюфел 3gr - Nonno Mario

15641

13.90лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Италианският, сушен Черен Трюфел е скъп и търсен деликатес, който се ползва за овкусяването и ароматизирането на много традиционни кулинарни произведения особено в област Пиемонт- Северна Италия. Подходящ при приготвянето на ризоти, меса, яйца, пасти, качамак.


Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицираният си персонал Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и ниси с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновенните магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутичета в най - известните курортни места.
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 3gr
Алергени в производствената среда Може да съдържа следи от Серен диоксид
Съставки Черен сушен Трюфел (Tuber Aestivum vitt.), Аромат от Трюфел
Съвети на Кулинаря За да извлечете всичките му своиства и аромат преди употреба напълнете бурканчето с хладка вода, разбъркайте деликатно (бялата прах на дъното е аромат от трюфел) и изсипете цялото съдържание в ястието, което готвите и довършете термичната обработка. Овкусявайте с него ризоти, меса, яйца, пасти и дори качамак.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()