лв.
Italian | Bulgarian | English |

Италиански Безалкохолен Аперитив Джинджър San Pellegrino 1000 ml

12358

4.60лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Аперитив

Описание

Газиран, безалкохолен, приятно горчив коктейл с уникален вкус и интензивни нотки на подправки и леки цитрусови нюанси. 

От 1969 г. тайната рецепта на коктейла Sanpellegrino добавя комбинация от цвят и жизненост към моментите на пауза на всички италианци.

Коктейлът Sanpellegrino е неподражаем със своя приятно горчив, пикантен вкус, с нотки на канела и карамфил и послевкус  на джинджифил.

Оставете се да бъдете обгърнати от неговия тухлено оранжев цвят, прозрачен и проницателен и от неговия аромат, който напомня канела, карамфил и леки цитрусови нотки.

Всеки повод може да стане уникален със завладяващия вкус на коктейла Sanpellegrino!

Сервирайте го добре изстуден, между 6 и 8 ° с портокалова кора и поръска розов пипер например. Естествено любителите на по-силни коктейли биха могли да го съчетаят с вино, водка, джин или друг предпочитан алкохол.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител San Pellegrino s.p.a.
Произход Италия
Количествено съдържание 1000 ml
Съставки Газирана безалкохолна напитка с аромат на джинджифил. Вода, захар, въглероден диоксид, ароматизанти, подкислители: лимонена киселина, фосфорна киселина, оцветител: Е 120 карминова киселина.
Съвети на Кулинаря Сервирайте го добре изстуден, между 6 и 8 ° с портокалова кора и поръска розов пипер, например. Естествено любителите на по-силни коктейли биха могли да го съчетаят с вино, водка, джин или друг предпочитан алкохол.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()