лв.
Italian | Bulgarian | English |

Италиански Аперитив за Двама от Прошуто, 2 Шприц, Пармезан, Маслини и Гризини - Terre Ducali Parma

2443

25.99лв. 27.99лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Италианска класика - изкушаващият и апетитен италиански аперитив за 2, ще ви пренесе направо в някое кокетно барче в Рим, Верона или  Венеция. Съдържа 100% италиански деликатеси: Отлежало Прошуто Фиоко, Пармиджано Реджано, Микс овкусени с червени и жълти чушки, каперси, сол, подправки (нарязан чесън, розмарин, черен пипер на прах, сух лют пипер) Черни и Зелени маслини и Мини селски Гризини печени на фурна. Продуктите са опаковани в защитена атмосфера, в елегантна кутия, готови да бъдат поднесени направо на масата. 
Насладете му се заедно с двете стъклени бутилки MySpritz от по 200 мл.

* Опаковката съдържа и хартиена покривчица, 2 прибора и 2 салфетки.

* Директен внос от Terre Ducali Parma

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете от офис на Спиди, сутринта на следващият ден моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.


Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Количествено съдържание 150 g + 2х200 мл. MaySpritz
Съхранение В хладилник до 7°
Алергени Глутен, Мляко и производни, Чесън
Алергени в производствената среда * Може да съдържа следи от Сусам и други ядки
Съставки * Аперитив за двама съдържа: Отлежало Прошуто Фиоко, Пармиджано Реджано, Микс овкусени с червени и жълти чушки, каперси, сол, подправки (нарязан чесън, розмарин, черен пипер на прах, сух лют пипер) Черни и Зелени маслини и Мини селски Гризини печени на фурна. 2 бутилки Шприц х 200 мл., Покривка, 2 броя салфетки, 2 броя вилици. Съставки: Прошуто Фиоко 33% (свинско месо, сол, декстроза, натурални аромати, подправки, антиоксидант: E301, консерванти: E252, E250); 27% Пармиджано Реджано ДОП: (МЛЯКО, сол, микробно сирище); 27% Микс маслини (зелени и черни без костилки в различни пропорции, слънчогледово олио, червени и жълти чушки, каперси, сол, подправки (нарязан чесън, розмарин, черен пипер на прах, сух лют пипер), бял винен оцет. коректори за киселинност: E270 и E330, антиоксидант: E300, цветен стабилизатор: E579); * Възможно присъствие на ядки; Печени хлябчета (гризини) 13% (Пшенично брашно тип „0“, зехтин екстра върджин, малцово ечемично брашно, мая, сол).

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()