лв.
Italian | Bulgarian | English |

Италианска Сол с Черен Трюфел 150gr - Nonno Mario

14174

7.90лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

За любителите на трюфел тази невероятно ароматна италианска сол ще допадне много. Тя е обогатена със сушен черен трюфел и е достатъчна една щипка от нея за ароматизира и овкуси цяло ястие и да ви стигне за дълго време. Препоръчвам ви ако не искате целия ви дом да ухае на трюфел я съхранявайте в херметичен съд.


Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицираният си персонал Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и ниси с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновенните магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутичета в най - известните курортни места.
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 150 g
Алергени в производствената среда Зърнени култури, Фъстъци, Соя, Сушени ядки, Целина, Сусам, Горчица, Млечни деривати, Сулфити (присъстващи в суровини като чесън и лук)
Съставки Италианска морска сол, Летен черен Трюфел (TUber Aestivum vitt.) мин. 1%, Аромати
Съвети на Кулинаря С тази много силно - ароматна сол може да овкусите всяко ястие, салата, супа или навсякъде, където би ви бил приятен аромата на Трюфел.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()