лв.
Italian | Bulgarian | English |

Тиган с Капак K-Line Дизайн Luca Trazzi 22 cm - Kasanova

12269

85.00лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA22TEGAME-LUCA
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Тoзи тиган с капак и извънземен дизайн на Лука Траци ще ви очарова като мен. Сигурна съм. Много е ефектен, красив и не на последно място функционален. С 4-слойно незалепващо покритие и алуминиево тяло за готвене без мазнини и равномерно разпределение на топлината. С капак и удобни дръжки с ефект на дърво за ергономичен захват. Високо топлоустойчивата външна повърхност е лесна за почистване. Подходящ за всички видове котлони, а с оригиналните си заоблени форми ще промени изгледа на цялата ви кухня.


*Подходяща са всички видове котлони, включително и Индуционни.

*Може да се мие в съдомиялни машини.

*Този артикул ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия и може да бъде оригинален и желан подарък.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Материал Алуминий с дръжки от Бакелит
Размер Височина 6,8 cm; Ширина 38 cm; Дълбочина 22 cm
Производител Kasanova - Italia
Цвят Черен на сиви пръски

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()