лв.
Italian | Bulgarian | English |

Стенен Часовник ,,Еко Кожа'' - Kasanova

1810

12.90лв. 16.80лв.
  • Производител: Kasanova
  • Код: KASA-OROLIGIO-LEGNO
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Ефектен и красив стенен часовник от еко кожа и пластмаса. Перфектно имитира парче дърво. Интересният дизайн между модерно и традиционно го прави подходящ за всяко обзавеждане. Захранва се на батерии, което позволява да бъде поставен, където пожелаете.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Височина: 24 cm; Ширина: 26 cm
Производител Kasanova - Italia
Цвят Дървесен цвят

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()