Хартиена Форма за Козунак Звезда 2 бр. - Kasanova

9.00лв.
  • Производител: Kasanova
  • Код: KASA-PAN-STELLA
  • Изчерпано
Етикети: Идея Подаръци

Описание

Това е комплект от две хартиени, еднократни форми за Козунак, хляб или друго тестено изделие. Много практични, с незалепващо покритие, което гарантира перфектният външен вид на сладкиша след изпичане. Изненадайте семейство и приятели с оригиналната форма на Звезда, която ще придобият печивата ви.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Диаметър 24 cm, Дълбочина 8 cm
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()