лв.
Italian | Bulgarian | English |

Халат за Баня 100% Памук L/XL Бежов - Kasanova

5221

58.20лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-ACCAP-BEIGE
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Eлегантният и качествен, 100% памучен халат на Kasanova ще ви обгърне в мекота и конфорт. Тъканта, от която е направен се нарича "nido d'ape'' (гнездо на пчели). Тя е много издръжлива, с добра попивателна способност на плата и бързо изсушаване. Особено подходящ e за пътуване заради малкото място, което заема.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер L/XL
Производител Kasanova - Italia
Цвят Млечно Сив

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()