лв.
Italian | Bulgarian | English |

Яйчени Бисквити за Тирамису "Lady Finger" 400 g - Gandola 1964

11656

4.60лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Яйчени бисквити създадени според изискванията на италианската традиция за, този вид, сладкарски изделия: брашно, захар и пресни яйца. Идеални са за приготвяне на Тирамису и много други домашни десерти. Вкусни са и за директна консумация, потопени в кафе или чай.

Марката Гандола е с  50 годишна история като началото и поставя синьор Алдо Гандола, който след дългогодишен опит в света на търговията с харни и сладкиши, решава да създаде марка, която да носи собственото му име и да предлага качествени продукти на честна, достъпна цена. С помоща на синът Джовани, Gandola бързо се налага на пазара като качествена алтернатива на големите марки, а продуктите напълно отговарят на мотото на фирмата: La qualità che si sente (Качеството, което се усеща).

Политиката на компанията е да не ползва генетично модифицирани продукти в производството си. За тази цел A. Gandola & C. анализира суровините, изложени на риск от ГМО, и изисква от доставчиците на суровини декларации за отсъствие на ГМО в закупените продукти.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител A. Gandola & C.
Произход Ломбардия - Италия
Количествено съдържание 400 g
Алергени Глутен, яйца, мляко и производни.
Алергени в производствената среда Следи от ядки
Съставки Пшенично брашно, захар, пресни яйца (18%), картофено нишесте, средства за повишаване (амониев бикарбонат, натриев бикарбонат), пшеничен глюкозен сироп, лактоза, млечни протеини, сол, аромати.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()