лв.
Italian | Bulgarian | English |

Форма за Хляб от Еко Петра - Kasanova

1105

26.95лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-STA-PANE
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Благодарение на правоъгълната форма с високи ръбове на формичката от линия за готвене Eco Petra можете да приготвите и изпечете страхотни малки тостерни хлебчета, кексове и много други тестени или месни деликатеси. Изработена от въглеродна стомана с двуслойно незалепващо покритие, осигурява максимална производителност във фурната.

*Не е препоръчително измиването в миялни машини.Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Височина 6 cm; Ширина 12,5; Дължина 24 cm
Производител Kasanova - Italia
Цвят Сив с бели бели точки - имитация на камък

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()