лв.
Italian | Bulgarian | English |

Fiordisicilia Srl


Бодливата круша от Етна е ароматен плод с много интензивен вкус. Освен това е здравословен и питателен: всъщност има отлични антиоксидантни свойства и е богат на витамин С.A..
Бодливата круша от Етна е ароматен плод с много интензивен вкус...
11.50лв. без ДДС: 9.58лв.
Екстра Био конфитюрът от бели смокини от Agrisicilia е универсален продукт, подходящ за всеки повод. Отличен за закуска или междинно хранене, може да се използва и като съст..
Екстра Био конфитюрът от бели смокини от Agrisicilia е универса...
11.50лв. без ДДС: 9.58лв.
Този изключително вкусен и ароматен мармалад се прави от горчиви сицилиански портокали (Citrus aurantium L.), чиято плънка е кисела, горчива и пълна със семена, но под форма..
Този изключително вкусен и ароматен мармалад се прави от горчив...
10.50лв. без ДДС: 8.75лв.
Този изключително вкусен и ароматен мармалад се прави от органични сицилиански лимони. Създава се с изключително малко съставки: само био плодове, кафява захар и пектин.Орга..
Този изключително вкусен и ароматен мармалад се прави от органи...
10.50лв. без ДДС: 8.75лв.
Този изключително вкусен и ароматен мармалад се прави от органични сицилиански мандарини. Създава се с изключително малко съставки: само био плодове, кафява захар и пектин.О..
Този изключително вкусен и ароматен мармалад се прави от органи...
10.50лв. без ДДС: 8.75лв.
Мармаладът от червен портокал от Сицилия I.G.P.(Защитен геогравски произход) е превъзходен продукт, който представя най-доброто от сицилианската гастрономическа традиция. Не..
Мармаладът от червен портокал от Сицилия I.G.P.(Защитен геограв...
10.50лв. без ДДС: 8.75лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)