лв.
Italian | Bulgarian | English |

Електрическа Мелачка за Твърди Сирена и Ядки - Ghidini

4400

58.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-EL-MEL
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Този електрически уред е компактен и удобен. Снабден е със зареждаща се батерия и три различни приставки, рендета, които ще отговорят на всичките ви нужди. Машинката е създадена като мелачка за сирена, но е перфектна и за смилане на ядки (орехи, лешници, бадеми, фъстъци), шоколад, сух хляб и други. Има две сменящи се рендета: Финно - за твърди, отлежали сирена (без кората), сух хляб, ядки. Средно - за по-меки, пресни сирена и въобще по-едро смилане, според предпоританията ви. 

Този уред ще ви позволи да имате винаги прясно смлян Пармезан, ядки или хляб. Ще може да се насладите на пълния аромат и вкус на продуктите.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Този артикул е с 2 годишна гаранция за производствени дефекти.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Начин на употреба Препоръчително е продуктите за смилане предварително да бъдат нарязани на кубчета. Ако мелите твърди сирена отстранете кората предварително. Изберете рендето, което ви е нужно и го поставете в кръглия отвор като държите натиснато малкото бяло копче в страни. Когато рендето е заело правилната позиция отпуснете копчето, така че да фиксира рендето. Поставете продукта за смилане в горният отвор, притиснете капака като си помагате с едната ръка, а с другата натискате копчето за старт. Наклонете уреда така, че смленият продукт да пада директно върху приготвената храна или в съд за съхранение. Когато прикючите освободете рендето отново с белия бутон и го почистете добре. За самия уред ползвайте влажна кърпа. Внимание: Не се препоръчва ползването на абразивни препарати. Не поставяйте уреда или батерията под течаща вода. Дръжте далеч от топлинни уреди. Не пипайте рендетата, когато уреда работи. Дръжте далеч от деца. Не ползвайте уреда за повече от 5 мин. като винаги го оставяйте да се охлади преди следващо ползване. Ползвайте само оригиналният адаптор за зареждане. Време за зареждане на батерията не повече от 4-5 часа.
Размер Дължина 25 см; Широчина 10 см
Производител Ghidini - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Facebook Comments ()