лв.
Italian | Bulgarian | English |

Дресинг от Зехтин Екстра Върджин с Риган 250ml - BioLevante

3196

8.90лв.
  • Производител: BioLevante
  • Код: LEVANTE250RIG
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Описание

Между всички кухни, италианската е особено характеризирана със свойте подправки. Компанията BioLevante предлага широка гама ароматизирани зехтини, подходящи и за най-взискателните кухни. Техните олиа са обогатени с пресни и естествени съставки, характерни за италианските рецепти.

  

Oт 1902 г. маслобойните на BioLevante създават висококачествен, студено пресован зехтин. Преди повече от век семейство Casseta се преселва в Андриа, където се намира една от най-големите структури в Пулия - Кастел дел Монте. Там те започват отглеждането и създаването на зехтин екстра върджин и още в самото начало привличат ценителите на качествено маслиново масло със съвършеното съчетание на аромат, деликатен вкус и храносмилателна лекота на своите олиа. Благодарение на пълното зачитане и спазване на древните похвати, съчетано със съвременните технологии и контроли зехтините на  BioLevante продължават да бъдат ценени, търсени и признати от ценители, както в Италия така и по света.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител BioLevante
Регион Пулия - Италия
Количествено съдържание 250ml
Аромат Прясно изстискани маслини с риган
Вкус На пресни маслини с превес на риган
Съвети на Кулинаря Ригана е почти универсална подправка в италианската кухня, нещо като еквивалент на нашата чубрица. Пица без риган не може, но си отива добре с домати, риба или сирена.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()