лв.
Italian | Bulgarian | English |

Центрофуга за Подсушаване на Салата - Kasanova

9698

23.50лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-SQUO-INS
  • В наличност

Опции

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Центрофугата за Подсушаване на Салата е удобен и функционален ръчен уред. В днешно време на пазара има голямо разнообразие на всякакви салати, повечето, от които са с нежни и фини листенца. При миенето им с вода, ако не се подсушат добре, те се смиват и повяхват. С центрофугата много лесно и бързо може да избегнете това. Поставяте измитата салатка в уреда и с 2-3 завъртания ще имате перфектно подсушен, свеж зеленчукЦентробежния механизъм и високоскоростното въртене гарантират максимален резултат с минимални усилия. Двойният контейнер ви позволява да изолирате въртящата се част от кошницата за събиране на водата, по този начин салатата никога няма да бъде в контакт с извлечената течност, осигурявайки максимална ефективност.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че всяко нормално  италианско семейство има в кухнята си техни продукти.* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Този продукт ще бъде наличен след 27/10/2018 гСпецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Диаметър 25 cm / Височина 17.5 cm
Производител Kasanova - Italia
Съставки 1 Прозрачна купа с диаметър 25 см и височина 17.5 см; 1 Капак с дръжка за центрофуга; 1 Панер за центрофуга;

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()