лв.
Italian | Bulgarian | English |

Тостер - Скара - Барбекю с Незлепващо Покритие 1600 w - Kasanova

15443

154.95лв. 162.00лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-PIASTRA-BBQ
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Този уред с тройна функция е мощен и практичен. Благодарение на регулиращата се височина може да се ползва като Тостер, Скара или Барбекю. Незалепващите повърхности са подвижни и могат да се мият в съдомиялна машина. Уреда има система против прегряване, съд за събиране на отделената мазнина отстрани,  термоизолирана дръжка и 3 степени на мощност. Когато не работи заема малко място, защото може да стой изправен.

* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Този артикул е с 2 годишна гаранция за производствени дефекти.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Материал Неръждаема стомана inox
Мощност 1600 w
Размер Височина (см) 14,5; Ширина (см) 39; Дължина (см) 30
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Facebook Comments ()