лв.
Italian | Bulgarian | English |

Ръчна Машина за Изтегляне на Паста от Неръждаема Стомана Inox - Kasanova

8104

89.90лв. 99.60лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-MACCPASTA
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Правенето на вкусна, домашна паста като на италианска баба вече е детска игра с помоща на машината за изтегляне на паста на Kasanova. Направена е изцяло от неръждаема стомана Inox. Изключително здрава и дълготрайна, с лъскава, отразяваща повърхност. Снабдена е със страничен, въртящ се лост на винт, което позволява махането му след употреба за да не заема излишно място. Машината е лесна за използване и не изисква големи усилия. Встрани има копче за регулиране на ширината на ролките и тестото. Опаковката съдържа и лесно за монтиране разширение, което позволява рязането на издърпаната вече паста във вид на спагети или талиатели. Машината има и регулираща, фиксираща система, която се адаптира към всяка маса. Това позволява максимален конфорт и лекота на използване.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 


Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.


* Този артикул е с 2 годишна гаранция за производствени дефекти.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Размер Височина: 15 cm; Широчина: 35 cm; Дълбочина: 20 cm
Производител Kasanova - Italia

Коментари (1)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()