лв.
Italian | Bulgarian | English |

Чугунен Японски Чайник Бамбук - Kasanova

8275

69.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-TEIERA-BAM
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Този изключително красив японски чайник с банбукови декорации ще донесе азиатска елегантност в дома ви. Очарованието на формите и материалите на зеления чайник ще ви запленят, а всеки вид чай, който поставите в специалната цедка към него ще се излее на перфектна тънка струйка, разнасяйки прекрасният си аромат. Създаден е много прецизно от чугун, което позволява и дълготраиното запазване на топлината на горещата напитка. 

* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Материал Чугун
Размер Височина 17 cm; Ширина 24 cm; Дълбочина 11 cm
Производител Kasanova - Italia
Цвят Зелен

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()