лв.
Italian | Bulgarian | English |

Дезинфектант за Ръце без Отмиване 80 ml - Germo 1956

10373

4.99лв. 7.50лв.
  • Бранд: Unilever Italy
  • Код: ESS80DES-MANI
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Козметика

Описание

Multiusi Gel е гел е предназначен за дезинфекция на ръце и повъхности без нужда от отмиване. Специалната му формула оставя ръцете свежи, меки и приятно ароматизирани. За разлика от нормалните дезинфекциращи гелове, Multiusi Gel дезинфекцира ръцете без да ги изсушава като елиминира микробите, бактериите и вирусите, с което съществено намалява риска от инфекции.  Той е дезинфектант за ръце на базата на алкохол, който Germo е проектирал специално за специалисти в болничния медицински сектор, тъй като действа за няколко секунди. Това е идеалният продукт препоръчан на лекарите в Италия за максимална хигиена и обеззаразяване между един преглед и друг.

* Дерматологично тестван.

* Директен внос от Италия

* Много подходяща и сигурна опаковка за носене и употреба целодневно.

От 1956 г. Germo формулира, тества, произвежда и персонализира дезинфектанти, стерилизатори, перилни препарати и козметика изцяло Произведени в Италия и сертифицирани по ISO 9001: 2015 и ISO 13485: 2016.

Продуктите им се ползват предимно от болничните компании и професионалистите в сектора. Благодарение дългогодишният си опит и безупречни продукти Germo създава линии, посветени на всяка нужда лична или професионална.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Начин на употреба Нанесете поне 3 ml от продукта директно върху ръцете и разтривайте до пълното му изпаряване. Изсъхва бързо, оставяйки ръцете ви свежи и меки.
Производител Germo S.p.A.
Произход Италия
Количествено съдържание 80 ml.
Съставки 100 г продукт съдържат: Денатуриран етилов алкохол 62 g, коформуланти, пречистена вода

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()