лв.
Italian | Bulgarian | English |

Деликатесна Майонеза 180 g - Nonno Mario

1988

7.90лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Описание

Тази деликатесна майонеза е много концентрирана, вкусна и питателна.


Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицираният си персонал Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и ниси с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновенните магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутичета в най - известните курортни места.


* Този продукт ще бъде наличен след 13/11/2018

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 180 g
Алергени в производствената среда Сулфити
Съставки Слънчогледово олио 53%, вода, 6% яйчен жълтък, модифицирано царевично нишесте, сол, винен оцет, захар. Сгъстители: E415-E412, Окислител: E330, Естествен аромат, Консервант: E200
Алергени Яйца
Съвети на Кулинаря Това е деликатес за гурме кухня. Може да го ползвате върху препечени филийки, крекерси или като основа за ароматни сосове. Отива си добре с яйца, сирена, риба. Тя е силно концентрирана и е достатъчна малка доза за да направите бързо едни от най - вкусните ястия и мезета.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()