лв.
Italian | Bulgarian | English |

Тортичка Каролина с 46% Лешници Без Глутен 50 g - Nonno Mario

5570

4.90лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Тази ужасно вкусна тортичка е без брашно и масло. Съдържа предимно печени лешници Пиемонт 46%, 100% италиански зехтин и яйца. Тя е без Глутен, мека и ароматна. Подходяща е за закуска в училище, за десерт или сутрин с кафе. 

Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицирания си персонал, Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и носи с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновените магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутикчета в най-известните курортни места.
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 50 g
Алергени Ядки (лешници), яйца
Алергени в производствената среда Може да съдържа следи от бадеми, шам фъстък, мляко, фъстъци
Съставки Препечен пиемонтски лешник 46%, захар, яйца, яйчен белтък, 100% италиански екстра върджин зехтин 3%, консервант: калиев сорбат.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()