лв.
Italian | Bulgarian | English |

Мастило от Сепия 8 g Nero di Seppia - Riunione

13166

5.50лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Подправки, Риба

Описание

Мостилото от Сепия е много интересен и малко познат продукт в България и всъщност е череният пигмент, който отделят сепиите и някои октоподи и калмари.

Това, което го прави специален са изключителните му полезни свойстава за човешкият организъм. Много изследвания предимно в САЩ и Китай доказват благотворното му действие при различни патологии като доказан природен антибиотик.

Съдържа високо количество Меланин, отговарящ за пигментаията на кожата и косата, както и ценни минерали, протеини, липиди и аминокиселини, които влияят положително на психичното състояние, като таурин и допамин.

Мастилото на сепия играе радиозащитно действие и може да спре растежа на тумори, утвърждавайки се като добър естествен противораков агент, с инхибираща сила върху възпроизводството на белите кръвни клетки при лабораторни мишки, лекувани с най-честата химиотерапия, циклофосфамид.

Други изследвания на университета в Кайро доказват противовъзпалителните и антиоксидантните свойства му свойства.

Още един полезен ефект на тази ценна течност е нейната ефективност срещу някои бактерии, устойчиви на антибиотици, като Escherichia Coli, Pseudomonas aeruginosa и Staphylococcus epidermidis.

Употребата му е препоръчителна за жени, тъй като действа срещу менструални болки, противодейства на менопаузалните разстройства и действа като хормонален регулатор.

Друга добра новина е, че е нужно съвсем малко количество от този ценен пигмент, която ще даде полезни вещества на организма ви като същевременно може овкуси, обогати и оцвети много ястия.

На пазара в Италия има много подобни продукти, но Riunione са единствените, които могат и гарантират истинската природна натуралност на Мастилото от Сепия. 

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Riunione Industrie Alimentari
Произход Генуа - Италия
Количествено съдържание 8 g
Съхранение На хладно и сухо място. След отваряне съхранявайте между + 3 ° C и + 8 ° C.
Алергени Мастило на сепии
Съставки Мастило на сепии (Sepia officinalis), сол. Уловени в централно-източния Атлантик с тралове.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()