лв.
Italian | Bulgarian | English |

Кит Салам от Свинско Месо Strolghino с Дъска от Шисти 240 g - Terre Ducali Parma

1340

23.99лв. 29.95лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Деликатесният салам Стролгино се създава от постното месо на свински бут, което обикновено се използва за производството на най-добрите Прошута. Плънката се пълни в много фини и тънки черва, което ускорява зреенето. Саламчето въобще не е мазно. Има деликатен вкус и особена сладост, които подсилват апетита. Тук се предлага със своята хубава персонализирана дъска от Шисти за рязане и поднасяне. Към нея има и 2 малки тебеширчета, с които може да записвате списък с продукти или бележки. Този кит е идеален за оригинален новогодишен подарък, тъй като не изисква съхранение в хладилник.

* Директен внос от  Terre Ducali Parma

* Без глутен

* Без млечни деривати

Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Количествено съдържание 240 g
Съхранение Преди отваряне: на хладно и проветриво място до +22° или хладилник. Веднъж отворен в хладилник.
Алергени Без Глутен,
Съставки Италианско свинско месо, сол, декстроза, захар, натурални аромати, подправки, антиоксидант: натриев аскорбат (E301); консерванти: калиев нитрат (E252), натриев нитрит (E250).
Аромат Специфичен, приятен, хармоничен и непoвторим
Вкус Ненатрапчив, характерен за италианските салами

Коментари (0)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Facebook Comments ()