лв.
Italian | Bulgarian | English |

База за Класическа Пица 3 бр. - 420 g - Casa della Piada

11965

3.50лв. 4.45лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

В отговор на нашето все по-забързано ежедневие отдавна търсехме такъв продукт, които да е  вкусен, практичен и лесен за съхранение. Да не съдържа консерванти и изкуствени подобрители. Тези бази за пица са просто идеални. Създадени са само от брашно, зехтин екстра върджин, сол и мая. Опаковани са в защитена атмосфера и не изискват съхранение в хладилник. Стават готови само за 3 минути в незалепващ тиган с капак без мазнина. Ако предпочитате може и в нагрята фурна за 5-6 мин. Достатъчно е да гарнирате блатовете по свое предпочитание, да ги изпечете или изпържите за кратко и ще имате на трапезата си хрупкава, тънка и автентична пица.

Добър Апетит!Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител C.R.M. - Casa della Piada
Произход Модена - Италия
Количествено съдържание 3 броя Блатове общо 420 g
Съхранение Продуктът е консервиран в защитна атмосфера като е третиран с етилов алкохол. Съхранявайте в хладно и сухо място. След отваряне, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 2/3 дни.
Алергени Глутен
Алергени в производствената среда Може да съдържа следи от соя
Съставки Тип 1 меко пшенично брашно, вода, 7% зехтин екстра върджин, сол, мая
Съвети на Кулинаря Стават готови само за 3 минути в тиган с капак, но ако предпочитате може и в нагрята фурна за 5-6 мин. Достатъчно е да гарнирате блатовете по свое предпочитание, да ги изпечете или изпържите за кратко и ще имате на трапезата си хрупкава, тънка и автентична пица.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()