лв.
Italian | Bulgarian | English |

Артишок от Пулия 370 g - Mastrototaro Food 1956

12628

16.90лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Carciofi alla Pugliese (Артишок по пулиески) е отличен и много вкусен специалитет от Пулия. Любителите на този така полезен зеленчук ще останат очаровани от мекотата и леката му пикантност. Нежните сърца на този полезен зеленчук са потопени в ароматен зехтин. Култивирани и отгледани на семейство Мастрототаро като се подбират и внимателно се сортират според размера им. В този конкретен формат, освен неустоимия и изключителен вкус, може да се оцени мекотата и крехкостта на по-малките артишоци.

Зад изисканите, качествени и истински продукти на Mastrototaro Food, високо ценена на националния и международния пазар марка, стой едно сплотено емейство. Автентични хора, с тяхната история на ангажираност, саможертва, страст и любов към работата си. Качества, които се предават от поколение на поколение. Още от 1956 год. синйор  Джакомо и Мама Грация, освен че произвеждат дървени касетки за плодове и зеленчуци, се грижат за тяхното стопанство. Наследяват ги синовете им Мауро, Джулио и Роберто, които и до днес работят и се грижат с любов и отдаденост за семейният бизнес.

В онези слънчеви, целувани от слънцето земи на Пулия, където въздухът е чист и можете да се вдъхне аромата на вековна традиция, ние отглеждаме и събираме нашите продукти, с грижа и любов, саможертва и ангажираност, компетентност и всеотдайност. Работим с даровете на нашата земя, следвайки традиционните обреди и рецепти. Фокусирани сме върху обработката, на прясно набраните зеленчуци, в рамките на 24 часа да са стерелизирани в буркани. Старанието ни е  да запазим всички органолептични качества на зеленчуците, използвайки истински екстра върджин зехтин, също произведен от нас.
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител F.lli Mastrototaro Food S.r.l.
Произход Пулия - Италия
Количествено съдържание 370 g
Съставки Артишок 65%, слънчогледово олио, екстра върджин зехтин, магданоз, лют червен пипер, чесън, винен оцет, сол, регулатор на киселинността: лимонена киселина, антиоксидант: аскорбинова киселина.
Съвети на Кулинаря Артишока е много уважаван зеленчук в Италия. Ще го откриете върху пици, студени предястия, ястия, супи, първи, ризота. Той е готов за консумация и може да го хапвате и като мезенце на вино, бира или твърд алкохол.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()