лв.
Italian | Bulgarian | English |

Дегустация Италиански Пастичини 860 g - Dolce Fiore

8919

27.50лв. 30.70лв.

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Дойде момента да ви предложим и невероятните ръчно направени италиански пастичини - Лодчици от Пулиа с Бял Крем, Каноли с Крем от Шам Фъстък, Аполине от Пулия с Шоколадов Крем Джандуя, Бадемови Сладкиши Pasticcini alla Mandorla.

Всички те са занаятчийско, ръчно производство и може би тук е мястото да спомена, че в Италия на всеки празничен повод се поднася плато от различни видове Пастичини, които почти винаги заместват и тортата за рожден ден. Насладете им се и вие. Чудесни са.

Дегустацията съдържа:

Лодчици от Пулия с Бял Крем 230 g - Dolce Fiore

Бадемови Сладкиши Pasticcini alla Mandorla 230 g - Dolce Fiore

Аполине от Пулия с Шоколадов Крем Джандуя 200 g - Dolce Fiore

Каноли с Крем от Шам Фъстък 200 g - Dolce Fiore


Историята на Таралите е дълга и датира още от 1400год. До ден днешен обаче Неапол и Пулия не могат да се уточнят нито от къде произлиза името, нито къде са започнали да ги правят за първи път. Днес  различни вариации се създават почти във всички региони: Калабриа, Базиликата, Лацио, Молизе, Кампания и Сицилия, но Таралите от Пулия, каквито са и тези, които избрахме за вас имат съществени разлики с останалите. Те просто са много по леки, защото се правят само с брашно, зехтин екстра върджин, бяло вино и сол. Приготвят се ръчно, като се добавят различни подправки и семена. Първо се варят в зехтин и вода, а след това се пекът във фурна. Това двойно изпичане ги прави толкова хрупкави и вкусни.
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Dolce Fiore
Произход Пулия - Италия
Количествено съдържание 860 g
Алергени Глутен, Мляко и производни, Соя
Алергени в производствената среда Сусамени семена, ядки, яйца, сулфити

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()