лв.
Italian | Bulgarian | English |

Чичолата от Парма Gluten Free 100 g - Terre Ducali Parma

12641

3.29лв.

Опции

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

* ВАЖНО:Всички наши сирена и колбаси се вземат от куриер в 18.00 ч. всяка вечер. Пътуват с охладител, които гарантира свежестта им поне 24 часа, за това ако нямате възможност да ги вземете сутринта на следващия ден, моля уведомете ни предварително за да не пускаме поръчката ви в този ден.

Ако обичате вкуса на домашни пръжки или така наречената спържа, то това е вашият продукт.
Този интересен и изненадващо вкусен колбас е резултат от древна и лесна рецепта, която чудесно представя поговорката ''От прасето нищо не се изхвърля''. Всъщност става въпрос за няколко часово варене, на слаб огън, на свинска сланина и част от главата, заедно с езика и ушите. Получената хомогенна смес се изсипва и завива в специални парчета плат като в последствие се притиска с преса. След като изстине и се втвърди формата се нарязва на парчета и се вакумира. Като всички варени продукти Чичолатата се съхранява в хладилник и се консумира като студено мезе или основно ястие с Полента (качамак) или картофено пюре.

* Директен внос от  Terre Ducali Parma

* Може да изберете желания грамаж от менюто под продукта

* Предлагаме я на парчета. Опакована е с вакуум, в защитена среда.

* Без глутен

* Без млечни деривати


Prosciuttificio San Michele s.r.l. (фабрика за прошути и салами Сан Микеле), от която е част и Тере Дукали, е създадена през 1975 г. Намира се в сърцето на типичната зона за производство на Прошути в Парма - Северна Италия и днес е сред най-динамичните компании, опериращи в сектора на сушено месо на провинция Парма. Това са производители, които обръщат голямо внимание на аспектите, присъщи на зачитането на околната среда, на правилата за хигиенно-санитарен самоконтрол, на здравословния аспект на съставките, на екологичната устойчивост на опаковките, на проследяемостта и веригата на доставки. За това свидетелстват престижните сертификати извоювани през годините и са основните фактори за утвърждаването и растежа на компанията.

Terre Ducali притежават ферма за отглеждане на свине със затворен цикъл на производство (татуировка PR026) и собствено производство на фуражи. От години имат програма за подбор, контрол и тестване на всички аспекти, които включват хранене и растеж на животно, съчетано с опита и традицията на обработката. Това им позволява да предлагат на своите клиенти комплексна гама от висококачествени, типични колбаси и Прошута.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Prosciuttificio San Michele s.r.l.
Произход Парма - Италия
Съхранение Да се съхранява при max + 4 ° C.
Алергени Без глутен. Без лактоза.
Съставки Разфасована свинска глава, свинска мазнина, сол, естествени аромати, подправки, подобрител на вкуса: мононатриев глутамат (E621)
Вид Опаковка Вакуум
Аромат Специфичен, приятен, хармоничен и непoвторим
Вкус Типичен, балансиран и характерен за италианската Панчета
Отлежалост Минимум 120 дни
Съвети на Кулинаря Този дълготраен колбас ще ви изненада с прекрасния си вкус. Може да му се насладите като студено мезе, с качамак, с картофено пюре, нарязан на кубчета в зеленчукови салати. Високото съдържание на колаген го прави и доста полезен. Производителя съветва, когато го режете на филийки нека да са малко по-дебели.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()