лв.
Italian | Bulgarian | English |

Черни Прибори за Хранене Bond Nero 24 бр. - Kasanova

3961

95.95лв. 105.00лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA24BOND-NERO
  • Изчерпано

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Този много елегантен и фин комплект прибори за хранене се отличава с черният си опалов цвят и лъскаво покритие, което прави всеки прибор перфектен дизайнерски елемент за украса на вашата маса. Приборите са изработени от висококачествена стомана inox. Материал, чиято изключителна твърдост гарантира висока устойчивост на надраскване и удари. Pvd покритието, направено по най-модерните технологии, прави приборите за хранене нетоксични и хипоалергенни, за по-добра защита на вашето здраве. Благодарение на лъскавото черно покритие, комплектът прибори за хранене е идеален за добавяне на нотка финес при всеки повод.. Техният дизайн - модерен и колоритен ги прави еднакво подходящи за модерни или традиционни кухни.

* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.



Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Материал Неръждаема стомана Inox
Размер Височина (см) 23.5;
Производител Kasanova - Italia
Съставки 6 бр. големи лъжици / 6 бр. вилици / 6 бр. десертни лъжички / 6 бр. ножове / Материал - Неръждаема стомана Инокс и ABS
Цвят Ониксово Черно

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()