лв.
Italian | Bulgarian | English |

Черна Паста Трофие с Мастило от Сепия 500 g - Nonno Mario

9090

11.50лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси, Паста

Описание

Целият аромат и интензивен черен цвят и вкус на Мастило от сепия  може да намeрите в пастата Tрофие ал неро ди сепия на Nonno Mario. Тестото се прави с пшеничен зародиш, който представлява основата на зърното и е естествено богат на растителни протеини, витамини и минерали соли. С тази паста 


Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицирания си персонал, Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и носи с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновените магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутикчета в най-известните курортни места.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 500 g
Алергени Глутен и Мастило от сепия
Алергени в производствената среда Мляко, яйца, мастило от сепия
Съставки Грис от твърда пшеница, вода, мастило от сепия 2%
Време за приготвяне 5 - 6 min.
Съвети на Кулинаря Всеки вид паста се приготвя в предварително завряла, подсолена вода ( около 1л. на 100гр. ). Черната паста Лингуине с мастило от сепия е ароматна сама по себе си, но може да се консумира с всякакви видове сосове. Опитайте я с класическия черен сос, с късчета сепия или заедно с миди и сушени домати.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()