лв.
Italian | Bulgarian | English |

Чаша за Чай с Капак и Цедка от Костен Порцелан Линия Giglio (Лилия) - Kasanova

1795

32.95лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-INFUS-GIGLIO
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Чаша за чай с капаче и цедка. Един от най-подходящите видове чаши за чай според мен. Удобството едновременно да си прецедиш и запариш горещата напитка без да се изгориш или гониш пакетчето в чашата няма равно. 

Линията Giglio се характеризира с висококачествени порцеланови продукти от Костен порцелан new bone china, украсени с флорални декорации, които допринасят за тяхната уникалност и оригиналност. Този поднос на 2 нива е идеален за представяне на торти, сладкиши, малки закуски и бисквити по прост, но елегантен начин. Двата рафта, от които е съставен, могат да бъдат посветени на различни продукти и ще ви позволят да представите всичките си рецепти по най-добрия възможен начин, като в същото време украсяват вашето mise en place. Поставката за торта от линията Giglio е идеална и като идея за оригинален подарък, тъй като се предлага в декорирана кутия, която може да се използва и като кутия за бижута или ковчеже, където можете да съхранявате най-красивите си спомени.Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.Спецификация

Детайли
Вместимост 330 ml
Вносител Вера Италия
Материал Костен порцелан new bone china
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()