лв.
Italian | Bulgarian | English |

Чаша с Италиански Градове от New Bone China (Костен Порцелан) 460 ml - Kasanova

14447

12.95лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-TAZ-CITY
  • В наличност

Опции

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Изберете си Чаша от колекцията City, посветена на един от основните италиански градове. Въпреки голямата си вместимост от 460 мл, което при добро желание я прави подходяща и за таратор или супа, тя е елегантна и семпла. Изработена е от така качествения и устойчив  костен порцелан New Bone China. Той може да се ползва както във фурна, така и в микровълнова. Чашата може да бъде скъп спомен от любим италиански град, който сте посетили или харесвате. Много е подходяща за подарък на близък или приятел, тъй като и кутията, в която се предлага е оригинална имитация на пощенски колет.

Сред различните видове порцелан, произведен в Европа, „New Bone China“ е един от най-високо ценените. Създава се чрез добавяне на поне 30%  животински костен прах (Bone  = кости) и по -малко каолин. Този състав придава на порцелана особена твърдост, прозрачност и здравина и благодарение на по-ниските температури на изпичане (около 1200 ° C, срещу над 1400 ° за други порцелани). Той се поддава на художествени декорации, които не претърпяват хроматични промени при готвене на по -високи температури.

Bone China не означава Made in China. Този вид порцелан е създаден в Англия преди векове и днес всеки уважаващ себе си европейски бранд има колекции от костен порцелан.  Може би не е "веган" .... но определено не е китайски.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Качественият материал позволява, без никакъв проблем, миенето в миални машини.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Материал Костен Порцелан Bone China
Размер Височина (см) 8; Ширина (см) 14.7; Вместимост 460 ml
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()