лв.
Italian | Bulgarian | English |

Тигулио Песто Артишок и Орехи 190 g - Star

17886

7.90лв.
  • Бранд: Star S.p.A.
  • Код: ESS190TIGU-CARCIOFI
  • Изчерпано

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Подправки

Описание

В следствие голямият си опит Тигулио създава тази разновидност на песто с артишок и орехи, която съчетава безпогрешния вкус на сърцето на артишок с деликатността на орехите. Открийте тази вкусна новост, за да придадете специална нотка на вашите ястия.

STAR се ражда през 1948 г., когато Реголо Фосати основава фабрика в Muggiò, в Brianza: Star всъщност е превод на името на съпругата му Стела Поляни.

На следващата година синът му Данило пое компанията и той е човека, който успява да постави STAR на едно от първите места в Италия, доверявайки се на  интуицията си и винаги се опитвайки се да бъде близо до потребителя, да разбере неговите стремежи и да отговори на неговите очаквания.


Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Star S.p.a.
Произход Италия
Количествено съдържание 190 g
Съхранение На стайна температура. Веднъж отворен в хладилник до 5 дни след отваряне.
Алергени Орехи, лактоза, яйца, сулфити от чесъна
Съставки Слънчогледово олио, сърцевина на артишок 27%, картофи, глюкозен сироп, сирене Грана Падано ДОП 5% (с яйчен протеин), суроватка на прах, сол, орехи 2%, млечен протеин, чесън.
Съвети на Кулинаря Пестото артишок и орехи е доста универсална подправка за хората, които обичат артишок и орехи. Ако го ползвате за паста то най-подходящи са спагети, ушички, трофие, сердински ньоки. Можете да го ползвате като подправка за супи, студени ордйоври, салат и с яйца, картофи.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()