лв.
Italian | Bulgarian | English |

Ботарга (Яйца) от Риба Тон 50 g - Fratelli Amoretti di Lorenzo

7000

14.80лв.

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Деликатеси

Описание

Ботарга с създава се от традиционното сушене и осоляване на яйца от червена риба тон и винаги се е смятала за деликатес и рядкост, запазена само за малцина. Днес тя може да бъде елегантно поднесена на масата на всяко семейство.

Още древните финикийци са познавали и търгували с тази вкусна и полезна храна в цялото Средиземно море. Традицията на този деликатес е запазена до днес и е предадена в италианската кухня от Isola d'Oro. Тази ценна подправка е вече настъргана и съхранявана в елегантно стъклено бурканче.

Компанията Fratelli Amoretti di Lorenzo е основана през 1922 г.от семейство Amoretti, сега седалището им е в Chiusavecchia.

Заобиколено от буйни маслинови горички, тяхното производство съхранява традициите, свързани с качеството и автентичността на продуктите, като непрекъснато се занимава и с иновации.

Страстта и опита, предадени на поколенията, позволяват на компанията да консолидира качеството на процеса на създаване, като предлага на своите клиенти богат избор от продукти. Благодарение на неизменното и безкомпромисно качество, което предлагат, те са едни от най-уважаваните производитела на маслинови масла.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Fratelli Amoretti di Lorenzo
Произход Лигурия / Империя - Италия
Количествено съдържание 50 g
Съхранение На сухо и хладно място. След отваряне, съхранявайте в хладилник.
Съставки Ботарга от риба тон, сол.
Вкус Специфичен.
Съвети на Кулинаря Ботаргата от риба тон е отлично поднесена като предястие към канапета или топли брускети с основа от масло и чери домати. Може да бъде поръсена за ароматизиране на ястия, базирани на риба, мекотели или ракообразни

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()