Ароматна Есенция за Въздух 125 ml - Kasanova

11.90лв.
  • Производител: Kasanova
  • Код: KASA125AROMA
  • В наличност

Опции

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Тези есенции са свежи, пролетни и трайни. Ще освежът въздуха в дома или офиса ви. Опаковката съдържа и тънки бамбукови пръчици. Според количеството, което потопите в шишенцето зависи интензитета на аромата, който ще усещате. Не забравяйте да обръщате пръчиците от време на време.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.* Може да изберете между два аромата от менюто под продукта.

* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia
Количествено съдържание 125 ml.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()